Punt divers

Ingressa a presó una parella que venia cocaïna i heroïna al seu pis de Móra la Nova

Una investigació de dos mesos per part d'agents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació (UI) de l'Àrea Bàsica Policial de la Terra Alta-Ribera d'Ebre, va permetre detenir una parella de Móra la Nova (Ribera d'Ebre) per un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Els dos detinguts, Javier F.P. de 34 anys i Isabel C.M. de 33 anys, que són parella sentimental, es dedicaven a vendre droga al seu pis, cocaïna, heroïna i marihuana, entre altres. La detenció es va fer el passat 2 de juliol, i el jutjat d'Instrucció, en funcions de guàrdia, de Falset n'ha ordenat l'ingrés a presó.

Diverses denúncies anònimes havien posat de relleu, fa un parell de mesos, que la parella es podria dedicar a subministrar cocaïna i heroïna a persones que es dirigien directament al seu domicili per a comprar-les. Com a resultat d'un dispositiu especial dels Mossos es va poder comprovar que efectivament, els sospitosos, sense feina coneguda, havien fet del tràfic de drogues el seu 'modus vivendi'. La investigació va culminar el 2 de juliol, amb l'entrada i escorcoll de l'habitatge, sota manament judicial, en la que es va poder recuperar dinou paperines de cocaïna, valorades en uns 421 euros, i dotze d'heroïna, que podrien tenir un valor aproximat de 144 euros. A banda, també es van trobar 720 euros fraccionats en bitllets de diferents valors, una bàscula de precisió, abundant substància de tall, un morter i una mà de morter amb el que manipulaven la droga i diversa documentació, entre la que destaca la llibreta bancària de la parella. En aquesta es reflecteixen ingressos de fins a 6.000 euros en només un mes, provinents, presumptament, de la venda d'estupefaents, ja que cap dels dos tenia actualment feina.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.