Punt divers

CiU exigeix a Foment que iniciï 'immediatament' les obres del pas a nivell de Móra la Nova adjudicades des del 2002

El senador de CiU Joan Maria Roig ha presentat al Registre de la cambra alta una moció que insta el Ministeri de Foment a iniciar 'immediatament' les obres de millora del pas a nivell a la línia fèrria entre Madrid i Barcelona a la Carretera N-420 a Móra la Nova (Ribera d'Ebre). Segons Roig, els treballs, adjudicats el 2 de setembre de 2002, són 'un exemple clar d'ineficàcia, de deixadesa i desídia per part de l'Administració de l'Estat per resoldre problemes puntuals però que afecten un bon nombre de ciutadans'. La moció es discutirà a la Comissió de Foment del Senat en les pròximes setmanes.

CiU recorda que el novembre del 2007 es va aprovar una modificació del projecte i a l'agost del 2008 es va sol·licitar a l'Adif la corresponent autorització perquè s'afectés la línia fèrria. Així, el novembre del 2008, la secretària d'Estat d'Infraestructures es va comprometre al Senat a iniciar les obres el primer trimestre del 2009. Roig ha assenyalat que 'davant de totes aquestes bones paraules i intencions veiem que finalitza el primer trimestre del 2010 sense que s'iniciï l'obra, malgrat els diferents requeriments de l'Ajuntament de Móra la Nova i d'aquest senador'.La moció exposa textualment que la Comissió de Foment 'insta el Ministeri de Foment a iniciar immediatament les obres de millora del pas a nivell en la línia fèrria entre Madrid i Barcelona al seu pas sobre la Carretera N-420 a Móra la Nova (Tarragona)'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.