Punt divers

Detenen un jove de dinou anys acusats de tres petits robatoris a Torelló

CATALUNYA CENTRAL

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 19 anys acusat de cometre durant les darreres dues setmanes tres robatoris amb violència i intimidació a Torelló (Osona). El jove hauria comès els robatoris durant els dies previs i de celebració del carnaval d'aquesta població. Durant les últimes setmanes els Mossos han intensificat la vigilància en poblacions d'Osona com Torelló on s'havia detectat un lleuger augment de robatoris amb força segons han informat fonts del cos policial. Les detencions practicades són segons el cos fruït d'aquesta major presència de policia en aquestes zones tant d'agents uniformats com de paisà

El primer robatori amb força s'hauria produït el vint de febrer a la una a matinada, durant les festes de carnestoltes. Mounir L., de nacionalitat marroquina i amb domicili a Torelló, va accedir, presumptament, en un establiment del Casal de la Gent Gran d'aquesta localitat després d'esbotzar una finestra de l'establiment. Un cop a dins, el detingut es va emportar la recaptació que hi havia a la caixa enregistradora que era d'uns 125 euros. El segon robatori amb força que se li imputa es va produir el 24 de febrer poc després de les deu del vespre en un altre establiment de Torelló. El detingut hauria actuat conjuntament amb un jove de 27 anys quan va entrar a la botiga Retocs després de trencar un vidre i es van endur 100 euros que hi havia a la caixa enregistradora i un ordinador portàtil valorat en 800 euros. Com a conseqüència de la trencadissa del vidre també es va fer malbé un moble valorat en 159 euros. En el moment de fugir, els lladres van ser vistos per un testimoni, que va poder facilitar la descripció dels presumptes autors del robatori. Posteriorment també els van poder identificar per mitjà d'un reconeixement fotogràfic. Finalment, els Mossos d'Esquadra imputen a Mounir L., una estrebada que hauria comès la nit del 21 de febrer, també durant les festes de carnestoltes de Torelló. El jove va robar, presumptament, la ronyonera que duia un ciutadà que es trobava dalt d'una carrossa. La víctima va poder facilitar a la policia la descripció de l'autor dels fets, la qual cosa va facilitar la seva identificació i posterior detenció.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.