Punt divers

La Generalitat invertirà 3,6 milions d'euros en la millora de la xarxa elèctrica del Priorat en els pròxims tres anys

CAMP DE TARRAGONA

L'executiu català invertirà, en els pròxims tres anys, un total de 3.633.588 euros en la millora de la xarxa elèctrica del Priorat, tal com ha confirmat el diputat del PSC per Tarragona, Àlex Martínez. El socialista també ha destacat les 33 actuacions endegades pel Govern en els darrers quatre anys 'destinades a millorar la xarxa de distribució a la comarca'. El socialista diu que arran d'aquesta inversió, en aquests moments la Torre de Fontaubella 'és l'únic poble del Priorat que encara registra deficiències en el seu subministrament elèctric'. Per solucionar aquest problema, assegura que la Generalitat ja ha instat a l'empresa distribuïdora per a que subsani el dèficit del servei.

El diputat socialista per Tarragona, Àlex Martínez, ha desgranat les principals inversions que es duran a terme en els propers anys, després que aquesta qüestió hagi estat analitzada a la Comissió d'Economia del Parlament. En concret, la inversió prevista per millorar la xarxa elèctrica del Priorat es distribueix de la següent manera: 842.253 euros aquest 2009, 809.522 euros el 2010, 956.672 euros el 2011, i 1.025.141 euros el 2012.Àlex Martínez explica que la Comissió ha instat a la Generalitat a seguir mantenint aquest 'important volum d'inversió' al Priorat. 'La finalitat és poder solucionar els problemes que tradicionalment ha patit una comarca molt marcada per la seva condició muntanyosa', apunta el diputat.Per tal de millorar la qualitat del subministrament elèctric al municipi de la Torre de Fontaubella, on Martínez reconeix que s'hi continua registrant un 'dèficit important en la seva xarxa de subministrament', el diputat explica que el Govern ja ha instant a l'empresa distribuïdora del municipi a subsanar aquest dèficit del servei.El diputat reusenc també ha recordat que en els darrers quatre anys la Generalitat ha dut a terme un total de 33 actuacions destinades a millorar la xarxa de distribució a la comarca del Priorat, i que el Govern ha finançat onze actuacions en matèria d'electrificació i quatre més en matèria de gasificació rural al Priorat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.