Punt divers

El Síndic d'Aran, Francesc Boya, proposa elaborar el Llibre Blanc del Turisme de Neu

ALT PIRINEU I ARAN

El síndic d'Aran, Francesc Boya, proposa elaborar un Llibre Blanc del Turisme de Neu amb l'objectiu de definir les estratègies i els projectes del sector a l'Aran i Catalunya. Pel Síndic, es tracta d'avançar en el procés de debat i anàlisis sobre el futur del turisme de neu, que pugui comptar amb la implicació, de forma transversal, de tots els actors implicats, des de les empreses d'esquí, administracions públiques, Conselh Generau, Diputació i Generalitat. 'És en aquest sentit que cal, a partir de la iniciativa impulsada pel Govern de la Generalitat i en el marc de la Taula de l'Esquí, promoure un debat sobre les propostes que poden millorar la gestió i els resultats del sector', ha dit el Síndic.

El Llibre Blanc del Turisme de Neu també tindria d'incorporar el full de ruta per la promoció de les destinacions d'esquí, el posicionament als mercats existents i la recerca de nous, el desenvolupament de valor afegit, la consolidació de serveis i la redefinició del paper dels mitjans de comunicacions públics. En aquest sentit, Francesc Boya demana crear un Observatori del Turisme de Neu a l'Aran. Amb aquesta idea, el Síndic oferirà a la Generalitat l'experiència aranesa per impulsar aquest centre que permeti aplicar factors d'Innovació i  Desenvolupament en el desenvolupament turístic d'hivern.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.