Punt divers

'La Mort d'un viatjant' i 'Mozart en jazz', espectacles destacats de la programació del Teatre Cirvianum de Torelló

CATALUNYA CENTRAL

La interpretació de l''Amant' de Harold Pinter a càrrec del grup local SSS...Teatre inicia aquest dissabte el segon trimestre de la temporada del Teatre Cirvianum de Torelló (Osona). El trimestre d'aquest teatre osonenc s'ha presentat aquest dimarts i en destaquen la representació de 'La mort d'un viatjant' dirigida per Mario Gas (29 de març), l'espectacle de clown de Guillem Albà 'Sketchofrenia' (24 de gener) o el concert 'Mozart en jazz' de Manel Camp i Llibert Fortuny (20 de març). El trimestre també té com activitat destacada la incorporació del cicle 'Concerts de Sobretaula' que en el cas de Torelló estan organitzats conjuntament amb l'associació musical L'Eclèctic.

En la programació de teatre destaca la versió de 'La mort d'un viatjant' de Miller amb un repartiment encapçalat per actors tant coneguts com Jordi Boixaderas, Rosa Renom, Pablo Derquí o Oriol Vila. Aquest text va ser la primera peça teatral que va qüestionar el somni americà consumidor. En el cas de 'Sketchofrenia' és un espectacle dirigit pel conegut pel popular Jango Edwards i interpretat pel català Guillem Albà. Altres espectacle de la programació són 'La candidata' (6 de març) de Laura Freijo on l'actriu Susana Egea dona vida a la primera dona que per primer cop té la possibilitat de governar la Generalitat.

En l'àmbit musical destaca el concert conjunt del pianista Manel Camp i el saxofonista Llibert Fortuny on els dos intèrprets juguen i creen a partir de l'obra de Mozart. En aquest cicle també destaquen altres espectacles com l''Antologia Lírica de la Sarsuela' (1 de febrer) de la companyia d'Helena Bayo acompanyada per l'orquestra lírica del Barcelonès o 'La Ventafocs' (8 de març) produïda per Els Comediants i el Gran Teatre del Liceu.

El cicle de 'Concerts de Sobretaula' que reuneix per compartir cançons dues veus i dues guitarres tindrà aquest trimestre dues sessions. Aquestes seran protagonitzades per Jaume Pla conegut artísticament com Mazoni i Ramon Faura de Le Petit Ramon (31 de gener) i Carles Sanjosé conegut com Sanjosex conjuntament José 'El pantanito '(14 de març). La programació també té tres concerts vermut programats als diumenges al migdia que es faran els dies 18 de gener, 15 de febrer i 15 de març.

La programació d'espectacles infantils organitzat en conveni amb el grup Xarxa de Torelló inclou els espectacles 'Alegretto' (25 de gener), 'L'home Roda' (8 de febrer), 'El conte de la lletera' (1 de març) i 'Inventari' (22 de març).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.