Punt divers

Un camió queda penjat en un pont a Avinyonet de Puigventós i el conductor resulta ferit greu en sortir disparat del vehicle

COMARQUES GIRONINES

Un camió ha quedat penjat aquest divendres a la tarda en un pont a Avinyonet de Puigventós i el conductor ha resultat ferit greu en sortir disparat del vehicle i caure sota el pont, segons han informat els Bombers de la Generalitat. El camioner, inconscient però que no necessitava respiració artificial, ha estat traslladat amb una ambulància medicalitzada a l'hospital Josep Trueta de Girona. Els Bombers, que han rebut l'avís de l'accident poc després de tres quarts de cinc, han activat tres dotacions, tot i que al final només dues han treballat en el sinistre. Cap a dos quarts de sis de la tarda una grua ha començat a assegurar el camió i retirar-lo, segons han especificat els Bombers, que han afegit que el camió ha estat l'única vehicle implicat en l'accident. Segons concreta el Servei Català de Trànsit, el sinistre ha tingut lloc a la GIV-5101, que connecta amb la N-260.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.