Punt divers

L'alcalde de Vielha e Mijaran considera intolerable l'alt índex d'accidentalitat de la N-230

L'alcalde de Vielha e Mijaran, Pau Perdices, ha lamentat la gravetat de l'accident produït aquest dimarts a Vielha en el punt quilomètric 160 de la N-230 amb el resultat d'un mort i un ferit greu. Paral·lelament, a la N-230 a l'alçada de Forcat, a la comarca veïna de la Ribagorça, s'ha produït un nou accident al bolcar un camió amb el resultat d'un ferit. Segons Perdices, és intolerable l'alt índex de sinistralitat de la N-230 i és incomprensible la demora per part del Ministeri de Foment per solucionar-ho. Aquests dos sinistres posen novament de manifest el mal estat de la via i l'urgent necessitat de la seva millora, que ha estat reclamada constantment per les autoritats locals.

Perdices recorda que el municipi està a l'espera, per part del Ministeri, de rebre el projecte definitiu de millora de la N-230 en el tram comprés entre la boca nord i Vielha, i recorda que en els últims dos mesos les incidències han estat per sobre de la mitjana a la que ja lamentablement els ciutadans de Vielha hi estan acostumats.'És incomprensible que diàriament es produeixin talls intermitents a la via, ja sigui per accident o pel simple fet que dos camions no es poden creuar en determinats punts per l'estretor de la calçada'. Els talls també afecten al nou túnel de Vielha amb parades superiors als 10 minuts pel pas de mercaderies perilloses ja que el projecte de la reforma del túnel vell es manté paralitzat malgrat les promeses de millora.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.