Punt divers

Uns lladres fereixen un matrimoni de Bellcaire d'Urgell que els va sorprendre robant a casa seva

PONENT

Un matrimoni de Bellcaire d'Urgell (Noguera) va resultar ferit després de sorprendre dos encaputxats robant a l'interior de casa seva. Els fets van tenir lloc dimecres a les vuit del vespre al número 30 del carrer Bonavista de la població. La parella va sorprendre els lladres a la planta superior. Aleshores i segons els Mossos d'Esquadra, hauria començat un enfrontament i després una persecució en què lladres i propietari es van anar llençant diversos objectes que hi havia a la llar. Ja la cuina, el propietari hauria rebut l'impacte al coll d'un plat que li hauria ocasionat un tall. La dona, que també va rebre lesions, va sortir al carrer per demanar ajuda. Els assaltants van aconseguir fugir.

El propietari de la casa va haver de ser traslladat a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida on va ser atès del tall al coll i de diverses contusions. La seva dona també va rebre atencions al mateix centre pels impactes rebuts. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per intentar detenir els autors dels fets.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.