Punt divers

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar aplaudeix l'aprovació de la segona fase de Tres Cales després de replantejar el model urbanístic

TERRES DE L'EBRE

La Comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre (CUTE) ha aprovat el pla parcial de la segona fase de la urbanització Tres Cales. El projecte incorpora les condicions plantejades per la CUTE en la línia de 'descartar' la construcció d'una ciutat jardí, amb uns 1.400 habitatges unifamiliars (en horitzontal) en parcel·les d'uns 6.000 metres quadrats, segons preveia l'antic pla, i aposta per un model d'ordenació urbanística de construccions d'habitatges agrupats en blocs (en vertical) que 'allibera espais en benefici dels ecosistemes', segons el mateix consistori. L'ordenació d'aquesta zona afecta 152 hectàrees en total i obliga també a la promotora (segons havia condicionat la CUTE) a construir un pont i no un pas subterrani per creuar per sobre la via del tren i l'autopista AP-7.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.