Successos

successos

El jutge denega seguir la pista de les trucades

Dani Rodao va desaparèixer a finals de febrer a Blanes, on van trobar la bicicleta

El jutge que porta el cas de la desaparició a Blanes de Dani Rodao ha denegat a la família investigar les trucades anònimes que rebien perquè atempta contra la intimitat del noi, ja que potser havia marxat per voluntat pròpia. El jove de Canet de Mar va desaparèixer a finals de febrer mentre feia una ruta en bicicleta per la Costa Brava. Els investigadors han comprovat que no hi ha hagut cap moviment en els seus comptes bancaris. Tot i així s'han produït diverses trucades. La primera, a un número d'un hostal de Girona que actualment està tancat. També hi ha una misteriosa trucada que va rebre el responsable de l'empresa en què Rodao havia d'entrar a treballar en la seva nova feina. La família també ha rebut trucades anònimes, alguna de les quals des de Letònia.

Anàlisi de la bici

L'única pista del jove és l'aparició de la seva bicicleta a la platja de s'Abanell de Blanes, sense la roda del davant, sense les alforges i amb indicis clars que hauria estat dins del mar. Les anàlisis de les restes, que han sortit ara a la llum, indiquen que la bici tenia algues d'aigua dolça i salada, que no tenia trompades que indiquessin que hagués caigut d'un penya- segat i que la roda de la bicicleta la va treure una persona, i no va desaparèixer com a conseqüència d'un accident.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.