Successos

successos

Troben un cos fragmentat a les obres de l'A-27, a la Masó

Els investigadors treballen en la hipòtesi que pugui ser l'home de 93 anys que el 17 de juliol va desaparèixer a Valls i que hauria estat arrossegat pel riu

Els treballadors de les obres de l'autovia A-27, al terme municipal de la Masó, es van endur un ensurt majúscul ara fa uns dies quan una de les excavadores va extreure de sota terra i a poca profunditat un cadàver fragmentat. Els operaris es van trobar en una de les paletades que va fer la màquina amb les extremitats inferiors d'un cos humà. Els responsables de l'obra van informar del succés els Mossos d'Esquadra, que van mobilitzar les diferents unitats d'investigació perquè inicialment podia tractar-se d'un homicidi.

En l'operació, que es remunta al 16 d'agost –tot i que no ha transcendit fins ara quan ja s'han practicat unes primeres anàlisis a les restes humanes–, es va dur a terme la recerca de la resta del cos i es va localitzar el tòrax, però no va aparèixer el cap.

Fonts de la investigació descarten, però, que es tracti de cap mort violenta. La principal hipòtesi en què treballen els agents és que el cos va ser fragmentat per la retroexcavadora i que el cadàver, que es trobava en avançat estat de descomposició i amb la roba completament desfeta, hauria estat arrossegat fins allí per la força de l'aigua del riu Francolí en alguna jornada de fortes pluges del mes d'agost, ja que presentava signes evidents d'erosions. Fonts pròximes al cas creuen també que les restes humanes podrien ser les de Vicente Palacios González, l'home de 93 anys que el 17 de juliol passat va desaparèixer a Valls i del qual no es va saber res més, tot i les batudes policials que es van efectuar. El mal estat de les restes fragmentades i l'inconvenient de no haver trobat el cap va fer impossible el reconeixement del cadàver i per aquesta raó els investigadors van optar per realitzar les proves d'ADN al cos. En concret, es van prendre mostres de les restes òssies, que seran comparades ara amb les mostres biològiques que es van agafar a un dels fills de Vicente Palacios González. El resultat de l'estudi encara no ha conclòs i podria tardar algunes setmanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.