Punt divers

El Patronat de la Muntanya de Montserrat finalitza les tasques de prevenció d'incendis

El Patronat de la Muntanya de Montserrat (PMM) ha finalitzat una de les principals actuacions previstes per a aquest any, la neteja del bosc a la carretera BP- 1101 (del Bruc a Can Maçana). Els treballs s'engloben en el pla de prevenció d'incendis forestals. En aquesta zona, el patronat ha recuperat un antic camp de conreu que, durant el mes de març ja es va poder sembrar, i ha obert una franja de baixa combustibilitat a la banda de Montserrat de la BP- 1101, entre El Bruc i l'àrea de lleure de Can Maçana. El Patronat ha invertit, durant el primer semestre d'aquest any, més de 892.000 euros en les 80 actuacions realitzades per mantenir, conservar i promocionar el Parc Natural de Montserrat.

Les actuacions han estat condicionades per l'esllavissada que es va produir a la zona dels Degotalls el 28 de desembre de l'any passat, tal com han explicat fonts del Monestir.Entre les actuacions realitzades, i per tal de ressaltar la importància natural i cultural de les fonts com a patrimoni a conservar, el PMM ha dut a terme, tal com ja va explicar l'ACN, la catalogació de les fonts i punts d'aigua del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat. A més, ha continuat les tasques de restauració d'algunes fonts, com ara la Font de l'Alba o la Font del Malniu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.