Punt divers

Quatre detinguts a Olvan i Balsareny per robar tubs i cables de coure

CATALUNYA CENTRAL

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres quatre homes acusats de robar tubs i cables de coure. El primer detingut va ser Veaceslav S., de 48 anys, de nacionalitat moldava i veí de l'Hospitalet de Llobregat, acusat d'un delicte de robatori amb força en una fàbrica d'Olvan (Berguedà). L'home duia a sobre una caixa amb una quinzena de tubs de coure i diverses eines. El mateix dia, els Mossos d'Esquadra van detenir tres homes més a Balsareny (Bages) que portaven rotllos de cable de coure i una altra caixa d'eines. És dóna la casualitat que el titular del cotxe en què viatjaven és Veaceslav S., el primer dels detinguts.

Els altres tres detinguts són Vasile D., de 53 anys de nacionalitat romanesa i veí de Berga; Vasile I., de 26 anys, de Moldàvia i veí de Cornellà i Radion S., de 46 anys, de nacionalitat romanesa i veí de l'Hospitalet de Llobregat. Els mossos han explicat que quan van detenir Veaceslav S., aquest també duia una jaqueta de pell i quatre entrepans, la qual cosa el podria relacionar amb tres persones més.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.