Punt divers

El Govern impulsa la creació de 45 noves places públiques de llars d'infants al Priorat en els darrers quatre anys

CAMP DE TARRAGONA

La Generalitat ha impulsat la creació de 45 noves places públiques de llars d'infants a la comarca del Priorat en els darrers quatre anys. La diputada pel PSC, Núria Segú, ha explicat que la creació d'aquestes noves places ha beneficiat a Falset, Cornudella de Montsant i Marçà, a raó de quinze noves places a cadascun d'ells. La socialista assegura que la creació d'aquestes noves places ha suposat una inversió de l'executiu català de 5.000 euros per plaça, i un increment dels 1.100 euros l'any que es destinaven el 2004 pel manteniment de cada plaça pública d'escola bressol als 1.800 actuals. Segú recorda que, amb l'anterior Govern, 'només hi havia un total de 20 places públiques de llars d'infants'.

El Govern assegura que ha impulsat la creació de 30.000 noves places públiques d'escoles bressol, una xifra que 'ha permès doblar l'oferta existent l'any 2004'. 'En els darrers quatre anys, la Generalitat ha destinat més de 268 milions d'euros a aquesta finalitat', apunta Núria Segú.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.