Punt divers

Un persona ferida, balanç definitiu de l'esfondrament d'un edifici de dues plantes a Riudoms

Una persona ferida amb traumatisme és el balanç de l'esfondrament aquest divendres a dos quarts de cinc de la tarda d'un edifici de dues plantes al carrer de l'Església de Riudoms (Baix Camp). L'altra persona que es creia que podia estar a l'interior de l'immoble i que era buscada pels Grup de Rescat i Actuacions Especials (GRAE) ha estat localitzada posteriorment fora de l'edifici. En aquest habitatge de dos pisos hi vivien quatre persones. Quan ha estat localitzat aquest veí la unitat dels GRAE que feia la cerca ha deixat l'actuació. Actualment, resten set dotacions dels bombers per estudiar les causes que han pogut provocar l'esfondrament i analitzar l'estat en el què ha quedat l'edifici.

Després de l'esfondrament s'han produït moments de confusió. Una primera persona que hi havia a l'edifici ha pogut ser rescatada rapidament i traslladada amb traumatismes a l'Hospital Sant Joan de Reus. Posteriorment es creia que un altre de les persones que residien a l'edifici també podia estar al interior de l'edifici. Aquest fet ha requerit de l'actuació dels GRAE amb l'objectiu d'accelerar el rescat en cas de que es trobés a l'interior. Aquesta opció ha quedat descartada. A més de l'edifici esfondrat, l'impacte ha provocat també afectació a l'estructura de l'edifici del costat. Diferents dotacions dels bombers s'estan activant en aquests moments per donar suport a les tres dotacions que s'han desplaçat inicialment.Les fonts dels Bombers no han pogut donar, per ara,detalls de la causa que pot haver provocat l'esfondrament de l'edifici de dues plantes. La zona ha estat acordonada per poder treballar amb tranquil·litat i evitar qualsevol perill.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.