Punt divers

UP demanarà una reunió urgent amb el DAR per valorar els danys dels incendis i les ventades del cap de setmana

Unió de Pagesos demanarà avui una reunió urgent amb el Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR) per abordar i avaluar els danys dels incendis i les ventades que aquest cap de setmana han afectat milers d'hectàrees agrícoles i forestals a les comarques de Lleida. Si finalment es confirma que el foc ha estat provocat per un cable elèctric, presumpta causa que fins ara s'havia apuntat, el sindicat assegura que s'haurà de valorar la possible cobertura de les assegurances. En cas contrari, Unió de Pagesos sol·licitarà al DAR ajudes directes al sector per sufragar les pèrdues.

D'altra banda, Unió de Pagesos demanarà mesures fiscals per a tota la zona afectada, tant pels incendis com pels vendavals. Pel que fa a aquests forts vents que aquest cap de setmana han fet caure bona part de la collita de fruita, Unió de Pagesos es reuneix aquest migdia, a dos quarts de dues, a l'Ajuntament de Corbins per valorar i quantificar les pèrdues.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.