Punt divers

Detenen un veí de Mollerussa per conduir en estat ebri per la N-II al seu pas pel nucli urbà

La Policia Local de Mollerussa ha detingut un veí d'aquesta localitat, F.R.M.A., de 27 anys, com a suposat autor de dos delictes contra la seguretat en el trànsit. L'home circulava pel carrer Ferrer i Busquets (l'antiga N-II al seu pas pel nucli urbà) conduint de forma temerària posant en perill la resta de conductors i sota els efectes de l'alcohol. Els fets van tenir lloc al voltant de les cinc de la matinada de diumenge quan els agents van veure un vehicle fent esses per la via i obligant a la resta d'usuaris a fer maniobres brusques per evitar la col·lisió. El detingut va donar un resultat positiu d'1,16 mil·ligrams per litre d'aire aspirat en la prova d'alcoholèmia.

Per aquest motiu, va procedir a imputar al detingut dos delictes contra la seguretat vial, un per conduir sota l'efecte de begudes alcohòliques i un altre per conduir amb temeritat manifesta posant en perill la integritat de la resta de conductors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.