Punt divers

Reobren el polígon de Torrefarrera després de comprovar que la furgoneta sospitosa no duia explosius

Poc abans de la una del migdia els Mossos d'Esquadra han procedit a retirar el cordó policial després de comprovar que una furgoneta sospitosa al polígon industrial de Torrefarrera (Segrià) no contenia explosius ni cap altre element perillós. Els mossos han rebut l'alerta d'una treballadora sobre la presència d'una furgoneta que feia una setmana que es trobava aparcada al carrer Llevant del polígon. Després d'acordonar la zona, agents del Tedax acompanyats de gossos especialitzats en la recerca d'explosius han inspeccionat el vehicle durant diverses hores fins que s'ha pogut comprovar que la furgoneta era buida. Segons fonts policials, la furgoneta constava com a sostreta al País Basc.

Al voltant de quarts de nou del matí, els Mossos d'Esuqdra han activat tots els protocols davant la possible existència d'explosius. L'Inspectora-cap de l'ABP Segrià-Garrigues-Pla d'Urgell, Anna Guitart, ha explicat que seguint els protocols d'actuació en aquest casos, s'ha procedit a desallotjar les empreses pròximes a la zona i a confinar els treballadors d'altres a l'interior de les plantes. També s'ha informat als empresaris i treballadors del que estava passant.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.