Punt divers

L'Ajuntament de Solsona nomena fill predilecte de la ciutat a Xavier Jounou

L'alcalde accidental de l'Ajuntament de Solsona, Martí Abella, ha anunciat aquest dimecres a la tarda, en un ple extraordinari, el nomenament de Xavier Jounou com a fill predilecte de la ciutat, després de la seva mort aquest migdia. L'equip de govern s'ha reunit abans del ple per prendre aquesta decisió i anunciar-la tot seguit. L'Ajuntament ha decretat dos dies de dol i obrirà la capella ardent amb les despulles de l'alcalde a la sala de plens a dos quarts de set d'aquesta tarda. Jounou ha mort aquest migdia dos mesos i mig després que se li diagnostiqués un càncer de pàncrees. Abella ha destacat que nomenaran Jounou com a fill predilecte per la seva 'dedicació d'amor' a la ciutat.

L'alcalde accidental de Solsona ha destacat també que Xavier Jounou ha 'dedicat' els seus 'esforços' perquè els ciutadans 'visquin millor'.Segons l'alcalde accidental, Jounou va 'liderar' una coalició de govern amb les forces d'esquerra 'per primera vegada' des de 'temps immemorials'. A més, Abella ha destacat que Jounou va fer 'possible unes polítiques pensant en les persones'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.