Punt divers

Esquerra lamenta la mort de Xavier Jounou, alcalde de Solsona

Esquerra ha lamentat, en un comunicat, la mort de l'alcalde de Xavier Jounou, alcalde de Solsona i president comarcal d'Esquerra i s'ha volgut sumar al dol dels familiars i amics. Xavier Jounou i Bajo era pagès de professió, dedicació que compaginava, des de l'any1995, amb la seva funció pública a l'Ajuntament. Inicialment va ser regidor portaveu d'Esquerra a Solsona i durant la legislatura del 1995 al 1999 també va ser regidor de Governació. El 16 de juny de 2007 va ser investit alcalde de la ciutat, amb els vots a favor dels regidors del seu grup municipal, d'El Comú i del PSC.

Xavier Jounou era també president comarcal d'Esquerra, formació a la qual militava des del 2003. Des de molt jove, va estar vinculat al teixit associatiu solsoní, tant a través d'entitats culturals com esportives: Orfeó Nova Solsona, Grup de Teatre Lacetània i Club Bàsquet Solsona, del qual va ser jugador, entrenador i president.L'Ajuntament de Solsona ha convocat un Ple extraordinari per declarar el condolinstitucional per la pèrdua de l'alcalde. Després de conèixer la voluntat de la família, la corporació instal·larà la capella ardent a la sala de plens del consistori. S'obrirà aquest dimecres a les 7 de la tarda fins a les 9 del vespre i aquest dijous, a partir de les 9 del matí i fins als moments previs al funeral, que molt probablement seran aquest dijous, a les 4 de la tarda a la catedral.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.