Successos

Maleïts veïns

Els Mossos troben un quilo de cocaïna en un pis de l'Anoia després que una veïna alertés la policia d'un robatori en el domicili

L'inquilí de pis ha quedat detingut per tràfic de droga

Els Mossos han detingut un traficant de droga després que una veïna de l'edifici avisés la policia d'un robatori en el seu domicili, a Vilanova del Camí (Anoia) A la seva arribada, els agents van localitzar 1,2 quilos de cocaïna a l'interior de l'habitatge i van detenir l'inquilí del pis, que ja ha ingressat a la presó.

La rocambolesca història va passar el 9 de setembre, després que la Policia local de la població rebés un avís d'una veïna de Vilanova del Camí alertant d'un possible robatori en un pis. Els agents van trobar-se la porta forçada, i davant la possibilitat que els autors encara estiguessin al domicili, van accedir a l'interior de l'habitatge. No hi havia ningú, però van trobar una substància de color blanc que, presumiblement, era cocaïna.

El cas va passar a càrrec dels Mossos d'Esquadra, que el dia següent van entrar al domicili amb la pertinent ordre judicial i van localitzar fins a onze peces de cocaïna en roca, una balança de precisió i diversos estris per la seva manipulació i posterior venda.

La venjança d'un client

Els Mossos van iniciar immediatament la recerca de l'inquilí del pis, que va resultar ser el llogater i va ser localitzat divendres dia 10 de setembre. L'home, que no tenia antecedents, va quedar detingut i aquest dilluns va passar a disposició del Jutjat d'Instrucció número 3 d'Igualada, que va decretar-ne el seu ingrés a presó sense fiança.

Les posteriors investigacions han conclòs que el presumpte robatori amb força al pis de l'inquilí –el qual no ha volgut denunciar la sostracció de cap pertinença- estaria relacionat amb l'àmbit del tràfic de droga i que el lladre seria un dels clients del detingut i que tenia coneixement de la seva activitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.