Successos

TRÀNSIT

Tres ferits lleus en bolcar un autocar a Verges

El vehicle va caure per un pendent d'uns dos metres després d'evitar una col·lisió amb un minibús que circulava en sentit contrari

L'autocar transportava disset persones i circulava en direcció a Girona

Un autocar de l'empresa Ampsa, amb seu a Torroella de Montgrí, va bolcar ahir a primera hora del matí després que el conductor fes un cop de volant per evitar col·lidir amb un minibús de la mateixa empresa que circulava en sentit contrari, que tot indica que hauria volgut fer un avançament, segons van explicar fonts de Trànsit. L'autocar, de línia regular entre Torroella de Montgrí i Girona, transportava disset persones, entre joves i adults. Tres adults es van fer ferides lleus, dels quals dos van rebre contusions i es van fer algun tall a la cara, i a un tercer se li va desviar la clavícula. Tots tres van ser evacuats a l'hospital Josep Trueta de Girona. Tres persones més que estaven marejades van ser ateses al CAP de Verges.

Els fets van tenir lloc cap a dos quarts de vuit del matí, quan l'autocar circulava en direcció a Girona per la carretera GI-634, provinent de Torroella de Montgrí. Al punt quilomètric 0,8, poc abans d'arribar a Verges, va sortir de la via i va caure per un marge d'uns dos metres de pendent. El conductor va fer un cop de volant per evitar col·lidir amb el minibús, que circulava en sentit contrari. El conductor del minibús, que anava sol, en va sortir il·lès. L'accident va provocar inicialment el tall del trànsit a la carretera, si bé no es van produir retencions importants. Dotacions dels Bombers de la Generalitat, dels Mossos d'Esquadra i dels Serveis d'Emergències Mèdiques es van desplaçar al lloc dels fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.