Successos

SANT QUIRZE DEL VALLÈS

Acusen d'intromissió el conserge de l'escola El Turonet

La causa és que hauria instal·lat una càmera al vestidor de les professores

El conserge de l'escola El Turonet de Sant Quirze del Vallès va ser detingut ahir, i posat a disposició judicial, per un presumpte delicte d'intromissió en la intimitat. El treballador municipal, que també ha estat suspès de sou i feina per l'Ajuntament fins que no s'aclareixin els fets, hauria instal·lat una càmera al vestidor de les professores, cosa que va motivar que el professorat interposés una denúncia durant el dia d'ahir. La policia local va traspassar les diligències a la comissaria de Mossos d'Esquadra, que és el cos de seguretat que va començar a investigar els fets.

L'acusat, que fa uns 20 anys que treballa al centre, hauria al·legat que va instal·lar la càmera arran d'una diferència personal amb una de les professores. No hi ha constància que hagués portat en pràctica alguna acció similar en un moment anterior o en un espai diferent. Tot i això, i de manera preventiva, se li va intervenir l'ordinador a fi i efecte de comprovar que no contingui cap tipus de material sospitós.

L'Ajuntament de Sant Quirze, tan bon punt va conèixer la denúncia, va iniciar un expedient disciplinari per falta molt greu amb suspensió cautelar de sou i feina, i també va substituir temporalment del conserge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.