Successos

Un ferit en un accident de trànsit a Valls identifica a urgències les dues vianants que el van causar

Les noies sembla que es dirigien al Pius Hospital per ser ateses quan van traspassar el vial per un lloc indegut i van forçar una maniobra brusca del vehicle accidentat

Un jove de 22 anys, veí de Vallmoll, que va resultar ferit de caràcter lleu en un accident de trànsit, dimarts a Valls, va identificar al servei d'urgències del Pius Hospital les dues vianants que, suposadament, haurien causat el sinistre.

Els fets van passar a tres quarts de tres de la tarda, a la carretera de Barcelona, a l'altura de la rotonda, on el vehicle en què viatjava el noi, un Toyota Yaris, conduït per una veïna de Vallmoll, va haver de fer una maniobra brusca per evitar atropellar dues joves que travessaven el vial per un lloc indegut, segons van informar fonts de la policia local. Aquesta acció va provocar una col·lisió múltiple en què es van veure implicats un Ford Focus, conduït per un veí de Valls de 25 anys que va resultar il·lès, i un Peugeot 206, conduït per una veïna de Valls de 22 anys que també va resultar il·lesa. No obstant, la policia només imputa a les dues infractores l'accident del primer vehicle perquè els altres dos cotxes haurien d'haver respectat la distància de seguretat.

Les noies van coincidir al Pius Hospital de Valls amb l'únic ferit en el sinistre perquè elles, quan van travessar el vial, es dirigien al servei urgències.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.