Successos

“Anul·leu l'ambulància, que potser ja és morta”

Diferents treballadors de la Caritat han relatat que Joan Vila va fer diversos intents per evitar que avisessin l'ambulància quan es va descobrir que Paquita Gironès (la dona que ha confessat que va assassinar diumenge passat) estava agonitzant. Quan va saber que volien avisar el SEM, Vila va insistir perquè truquessin la infermera de guàrdia. I quan li van dir que la infermera no vindria i que havien avisat l'ambulància, va reaccionar, segons la declaració del personal de la Caritat dient: “Anul·leu l'ambulància, que aquesta dona ja és morta”. Una treballadora assegura que van poder observar, per la mirada aterrida, que Gironès, sota els greus efectes del tòxic, havia entès el sentit de les paraules de Vila i fins i tot van renyar el zelador per tenir tan poca sensibilitat davant la moribunda.

Tot i que ahir Vila va declarar que apreciava les tres dones que va matar, empleats del geriàtric i parents de Gironès asseguren que no es podien veure. Diuen que era l'únic empleat que Paquita Gironès no suportava i que en alguna ocasió li llançava insults del tipus “maricón” i “malparit”.

Fa un mes, Paquita Gironès es va fer un tip de dir que Joan Vila la volia matar. Concretament, va dir que l'havia punxat amb una xeringa. La queixa va coincidir amb l'aparició d'un blau i una infecció a la cara de la interna.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.