Successos

alella

Una agent de la policia d'Alella resulta greument ferida en un atropellament

La funcionària regulava el trànsit a l'entrada de les escoles i va ser envestida per un cotxe

Va ser operada a Can Ruti i es recupera favorablement

Amb una cama i una vèrtebra trencades. D'aquesta manera va acabar l'agent de la policia local d'Alella després de ser envestida per un vehicle dilluns al matí, quan regulava el trànsit d'accés a la zona escolar.

Els fets van passar a tres quarts de nou del matí. L'agent, que formava part del dispositiu que cada dia actua a la B-5002 a l'altura de Can Lleonart, va facilitar el pas d'un autobús que volia incorpora-se a la via en sentit Vallromanes. La maniobra que ha de fer el bus és pronunciada i l'agent es va enfilar a la vorera, segons expliquen testimonis presencials. Un cop finalitzada la maniobra, l'agent va tornar a baixar a la calçada, però el vehicle que seguia l'autobús li va donar un cop lateral que la va empènyer fortament. El cop li va provocar les lesions: fractura de tíbia i d'una vèrtebra lumbar. L'agent va ser traslladada ràpidament a l'Hospital de Can Ruti, a Badalona, on dilluns al vespre va ser intervinguda de la lesió a la cama. Ara, l'agent es recupera favorablement tot i que es preveu que el procés sigui lent. Per la seva banda, la conductora del vehicle que va atropellar la policia no ha estat multada en considerar-se “que no hi va haver intenció ni negligència”, segons el cap de la policial local, Joan Carles Pindado, que ho atribueix a la seva “imperícia” al volant. De fet, la conductora, molt afectada, es va traslladar a Can Ruti per visitar l'agent dilluns a la tarda.

LA XIFRA

11.000
vehicles
circulen cada dia pel punt on es va produir l'accident

LA FRASE

Ha quedat demostrat que no hi va haver ni malícia ni intenció per part de la conductora
Joan Carles Pindado
cap de la policia local d'alella


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.