Successos

Assassinats a la caritat

La Caritat inicia l'expedient per acomiadar l'assassí

De moment, l'han fet desaparèixer de l'organigrama del web del geriàtric

Mentre els investigadors van estudiant la documentació per comprovar quines altres morts ocorregudes els darrers cinc o sis anys a la Caritat podrien ser causa de l'acció criminal del zelador Joan Vila Dilmé, la direcció del geriàtric ha iniciat l'expedient disciplinari per acomiadar de manera procedent Vila, que tenia la categoria d'auxiliar d'infermeria. L'acusat tenia un contracte laboral indefinit. Fins al dia de la seva detenció figurava el seu nom i càrrec al web de la Caritat, d'on ahir ja havia desaparegut.

Vila va anar a la Caritat d'Olot després d'haver treballat durant vuit mesos al centre geriàtric El Mirador, de Banyoles, on el qualifiquen d'un bon professional en l'atenció gerontològica, sobretot donada la circumstància de ser un noi, ja que aquesta és una feina que ocupen majoritàriament noies. Fonts d'El Mirador van assegurar que Vila va abandonar la residència voluntàriament quan va trobar feina a Olot, on li interessava més tenir la feina per estar més a prop de Castellfollit de la Roca, la població on vivia amb els seus pares. Des de dissabte, Joan Vila està ingressat a un mòdul psiquiàtric de Can Brians, després que a la presó de Figueres els altres presos el rebessin amb crits i insults.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.