Successos

Localitzen dos cossos embolicats en catifes a Cornellà de la Ribera

Dues despulles mortals, embolicades en bosses de plàstic i protegides per catifes d'estil oriental envoltades amb cinta adhesiva, han estat localitzades aquest dijous en dues vores de carretera a Cornellà de la Ribera . Els cossos han estat trobats a les deu del matí a uns tres quilòmetres de distància al Coll de la Batalla, entre el terme municipal de Millars i el de Cornellà de la Ribera. Segons una font judicial perpinyanenca, es tracta dels cossos d'un home d'uns 60 anys d'edat i el d'un altre home, de 30 a 45 anys, localitzats respectivament per un caçador i el propietari d'un terreny.

La investigació, iniciada des d'aquest dijous al matí, prioritza una pista criminal comuna als dos descobriments, en virtut de la presència de casquets de bales prop dels dos cadàvers. Per resoldre aquest cas, un extens dispositiu mobilitza especialistes de la identificació criminal procedents de la Brigada d'investigacions de Perpinyà i de la Secció d'investigacions de Montpeller. Aquest vespre de dijous es donava prioritat a esbrinar la data del doble crim.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.