Successos

robatoris

Detinguts pel robatori a Cal Sastre de Santa Pau

Els Mossos han detingut dos nois d'Olot, Anass el Karkri, de 21 anys i amb diversos antecedents, i José Luis Zarza Franco, de 18 anys, en relació amb el robatori perpetrat la matinada del 20 de novembre al popular restaurant Cal Sastre de Santa Pau, d'on es van endur els diners de la caixa, el televisor, menjar i ampolles de licor. Però abans del robatori a Cal Sastre s'havien produït uns altres robatoris a Olot que els Mossos també atribueixen al grup de Zarza Franco i El Karkri: el robatori de 25 ordinadors portàtils, dos projectors i un escàners en un local; el robatori d'aparells de dins d'un cotxe aparcat en un garatge, i el d'un cotxe aparcat en un altre garatge, que és el vehicle que van fer servir per desplaçar-se fins a Santa Pau.

La pista dels saquejadors, la va donar als mossos l'amo de Can Triola, una casa de pagès de la Cot, on no resideixen de manera continuada, que el mateix dia 20 de novembre es va trobar José Luis Zarza i tres homes més a casa seva i que quan van ser increpats sobre la seva estada a la casa van marxar però s'hi van deixar menjar i alguns objectes que havien robat al restaurant de Santa Pau i al local d'Olot. Després d'aquest episodi, es va comprovar que els intrusos havien anat més cops a la masia.

El dia 7 de desembre, els Mossos van detenir Anass El Karkri i en l'escorcoll a casa seva van trobar alguns dels objectes robats. El dia 11 van detenir Zarza. Tots dos van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat. Els Mossos no descarten implicar més gent en els robatoris, perquè hi ha constància que, com a mínim, a Can Triola hi havia més nois amb el botí.

Anass El Karkri, tot i la seva joventut, ja ha passat moltes vegades pels calabossos acusat de robatoris. L'any passat va muntar un amagatall per posar el que robava en un garatge que havia usurpat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.