Successos

L'agressor a la policia: “Jo ja estic satisfet”

El relat de diversos testimonis comencen a dibuixar el perfil del detingut

Pere Puig Puntí, el detingut com a presumpte autor de les quatre morts a Olot ha assegurat mentre els agents policials el detenien després de disparar a la sucursal de la Caixa d'Estalvis del Mediterrani (CAM): “Jo ja estic satisfet”, segons ha assegurat una testimoni presencial.

La dona ha afirmat que s'han sentit dos trets a l'interior de la sucursal --on han mort dos treballadors- i dos més a l'exterior, fet que ha provocat desperfectes en una funerària pròxima.

També ha explicat que l'arrestat havia aparcat el seu cotxe sobre la vorera. La sucursal bancària es troba al centre de la població, prop de l'Hospital de Sant Jaume i de La Caritat.

Una patrulla de la Policia Local d'Olot s'ha acostat precisament a la sucursal de la Caixa d'Estalvis del Mediterrani (CAM) en veure el vehicle del detingut mal aparcat.

Quan anaven a comprovar qui era el propietari del cotxe, un Suzuki blau, una dona d'un comerç ha sortit assegurant que havia sentit dos trets.

Just en aquell moment, el presumpte autor, sortia del banc i s'ha lliurat sense oposar-hi resistència.

Els relats de diferents testimonis comencen a dibuixar un perfil fred del presumpte autor del crim múltiple. Al testimoni de la dona, s'hi afegeix el del propietari del bar de la Canya, que ha relatat en directe a TV3 que Puig, “sense dir ni una sola paraula”, s'hauria adreçat armat amb un rifle cap a Joan i Àngel Tubert, de 62 i 35 anys, respectivament, que esmorzaven al costat d'altres persones.

Pere Puig Puntí, solter de 57 anys i caçador, hauria abandonat la feina just darrere el bar per encarar-se i matar les persones pera qui treballava i que, segons algunes fonts, li deurien diners. Els investigadors estan intentant descobrir ara quina era concretament la situació laboral de l'homicida i si a aquest se li podia haver comunicat un pròxim acomiadament.

Així mateix, un veí de l'establiment, que ha escoltat els tirs s'havia trobat poc abans amb l'autor dels fets qui, segons ha explicat, li ha comentat: “Quin fred fa!”, al que el presumpte assassí ha respost: “Sí, ja me'l faré passar”.

També ha explicat que ha sentit els dos trets mentre treballava en un hivernacle de darrere de la seva casa i s'ha adonat del succeït quan l' ha avisat la seva dona.

Un altre testimoni que coneixia des de petit l'autor dels fets, a qui anomenava el “3P” l'ha descrit com una persona “rara”, tot i que no violenta. Com a curiositat, ha explicat que de nit, quan sortia de la feina, l'home sortia a passejar disfressat de xèrif, amb una pistola i estrella de mentida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.