Successos

El sotsdirector planejava anar a Eurodisney

Un dels dos treballadors de la CAM a Olot assassinats aquest dimecres al matí era Rafael Torró, casat i pare de dues filles petites, segons un amic de la família.

Torró havia estat el director de l'entitat bancària i des de “fa tres o quatre anys” n'era sotsdirector. Un amic de la víctima ha explicat que no coneix el presumpte autor dels fets --ja detingut-- ni li consta que el mort conegués la víctima, però que ha pogut parlar amb la viuda, que està “destrossada, perquè ell era la columna vertebral de la família”, composta també per dues filles petites.

Segons ha explicat, Rafael Torró “era hiperactiu i es bolcava completament en la família”, amb la qual tenia previst viatjar aviat a Eurodisney.

Torró ha estat assassinat juntament amb la treballadora Anna Pujol qui, com ell, es trobava a la planta baixa de l'edifici on hi ha la caixa. Anna Pujol, la víctima, era germana del propietari de la coneguda pastisseria La Mallorquina, del barri de Sant Pere Màrtir d'Olot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.