Successos

Els interessos d'una targeta de CAM ofegaven l'assassí

Després de la matança, Pere Puig es va quedar al banc uns moments esperant els Mossos fins que va sortir i es va entregar al municipal que el multava

La família Tubert es presenta avui com a acusació

Pere Puig, el paleta d'en Bas que dimecres va protagonitzar la matança d'Olot, va ser molt clar a l'hora d'explicar als policies que se'l van endur per què havia matat els seus patrons de Construccions Tubert: li devien diners i a sobre es reien d'ell, i això no ho podia permetre. Però no va donar explicacions sobre l'assassinat de dos empleats de la CAM, l'entitat bancària on ell tenia el seu compte corrent. Els investigadors han acabat esbrinant que estava enrabiat amb el banc a causa dels interessos que devia per culpa d'una targeta amb un crèdit de 4.000 euros que li havien concedit. Puig no hauria entès bé els interessos que li cobrarien pel crèdit i quan ja pensava que el tenia eixugat es va adonar que encara li quedaven uns milers d'euros per retornar.

Després de disparar i matar Rafael Turró i Anna Pujol dins de l'oficina de la CAM, Pere Puig es va quedar una estona a dins del local. “Esperant els Mossos”, segons va especificar dimecres durant la reconstrucció dels fets. Durant aquests minuts d'espera, va entrar una clienta que no s'havia adonat de la situació i li va ordenar que marxés si no volia que la matés. Quan es va atipar “d'esperar els Mossos” va sortir per la porta amb el rifle a la mà i es va adreçar a uns municipals, que tenia d'esquena, i que li estaven posant una multa pel Suzuki que havia deixat mal aparcat. “Acabo de matar quatre persones”, els va dir, i els va entregar l'arma. Es va mostrar ben tranquil i “satisfet” d'haver mort qui volia matar. Als policies els va explicar que inicialment només odiava el pare Tubert per la seva actitud burlesca envers ell, però que posteriorment el fill també es va posar a donar suport al seu pare i llavors els va posar tots dos a la llista de gent que volia eliminar.

Buscava en Marcel·lí

No va tenir cap problema, també durant la reconstrucció, a remarcar que al bar de la Canya on va matar els Tubert, també hauria disparat contra en Marcel·lí si l'hagués trobat al local amb els patrons. En Marcel·lí, jubilat amic dels Tubert, abans-d'ahir no esmorzava amb ells com feia gairebé cada dia perquè dimecres era dia de cacera a Bianya i havia sortit amb la colla al bosc.

Dimecres va ser el primer cop que Pere Puig, que treballava a l'obra del darrere, entrava al restaurant en cosa d'un any i mig aproximadament. Abans, Pere Puig solia anar-hi a dinar gairebé cada dia. Va deixar de posar-hi els peus després del desaire que li havia fet una cambrera que li feia peça. Aquest episodi amb la cambrera també el va indisposar amb un dels responsables del bar, a qui també, va dir als Mossos, hauria pogut disparar si l'hagués vist al local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.