Successos

robatoris a dojo

Dos lladres assalten un matrimoni gran a Figueres

Esgrimien ganivets i van ferir l'home a ganivetades

La víctima, ferida, va aprofitar que a un dels lladres se li va trencar l'arma per ventar-li un cop de bossa al cap que el va deixar estabornit

Dos homes coberts amb gorra i passamuntanyes, i proveïts d'armes blanques, van assaltar diumenge a la nit un matrimoni gran a Figueres i van agredir a ganivetades l'home. Els lladres van acabar desistint després que l'home, ferit, va deixar-ne un mig estabornit d'un cop de bossa de mà.

Segons ha explicat la víctima, l'assalt va tenir lloc cap a les onze de la nit. El matrimoni havia passat el dia a fora i va aparcar el cotxe a prop de casa seva, al carrer Portlligat. Feia fred i la dona va córrer cap al portal de casa seva, situat al bloc de pisos del número 7 d'aquest carrer. L'home va tancar el cotxe i quan va anar cap a casa va veure que dos homes que li feien “mala espina” l'avançaven a peu. Els van esperar al portal i van aprofitar la foscor de la nit i per entrar a l'edifici amb ells. “Anava a obrir el llum de l'escala del bloc, però no vaig poder perquè em van agafar pel darrere, pel coll, i em van tirar contra la paret”, explica la dona, que afegeix que un dels lladres la va tenir amenaçada en tot moment amb un ganivet a la gola. L'altre atracador va tirar-se a sobre de l'home i el va ferir a ganivetades, però la fulla de l'arma se li va trencar. La víctima explica que va aprofitar que el lladre es va quedar indefens per ventar-li un cop al cap amb la bossa de mà que duia, amb la càmera de fer fotos, el mòbil i altres objectes personals prou pesants perquè, amb el cop, deixés mig estabornit el lladre, que va caure estès a terra. Per l'impuls, la víctima també va caure, a sobre del lladre.

Els atracadors van acabar fugint després de l'incident sense endur-se res. El matrimoni va haver de ser traslladat amb ambulància a l'hospital. A ella li van donar calmants i a ell li van haver de practicar diversos punts de sutura a l'espatlla.

El matrimoni va denunciar els fets als Mossos d'Esquadra, que han iniciat la investigació.

LA DATA

19.12.10
És el dia que van assaltar
el matrimoni de Figueres. L'home va resultar ferit a ganivetades i va foragitar els lladres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.