Successos

Serinyà dóna el condol als familiars

L'Ajuntament de Serinyà va aprovar ahir a la nit en un ple extraordinari un manifest conjunt de tots els partits polítics a través del qual el consistori va lamentar la tragèdia de la família Van Arkel, veïna del municipi, i, a més, va traslladar el condol als familiars, ja que la dona tenia dos fills més d'un matrimoni anterior.

L'acte va celebrar-se a les 9 del vespre, i hi van assistir veïns del municipi.

Els fets ocorreguts han consternat el municipi, sobretot després de la confirmació que el fill del matrimoni, un noi de 33 anys afectat per una malaltia mental que li havia empitjorat en els últims temps –ja que es comportava de manera molt violenta–, havia estat assassinat i que els seus pares s'havien suïcidat, segons tot indica, llançant-se al riu Fluvià.

Segons l'alcalde de la població, Josep Antoni Ramon, que ha qualificat la família de “normal” i “molt correcta”, no es decretaran dies de dol.

Veïns del municipi han qualificat la família de “bones persones” i “molt amables”, i que “s'estimaven” el seu fill. La família Van Arkel, que residia al mas Cadavall, als afores del nucli urbà, no freqüentava gaire el poble. Sí que els dimecres anaven al mercat a Banyoles, i portaven el fill al Centre Ocupacional i Especial de Treball (Coiet) d'aquesta població, que ofereix serveis de teràpia ocupacional als seus usuaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.