Successos

Els Van Arkel van provar d'asfixiar-se al cotxe

El matrimoni Van Arkel de Serinyà va provar de llevar-se la vida juntament amb el seu fill de 33 anys, autista, asfixiant-se tots tres amb el monòxid de carboni del tub d'escapament del cotxe, però no se'n van sortir i llavors van optar per posar fi a la vida del noi a la banyera i ells llançar-se al riu. Aquesta és la conclusió a què han arribat els investigadors amb base a les notes deixades per la parella i als indicis recollits a l'escenari dels fets, el mas Cadavall. Després de l'intent fracassat de l'asfíxia conjunta, els pares, septuagenaris, van dur el fill a la cambra de bany, el van posar a la banyera plena d'aigua i li van tallar les venes, fet que li hauria provocat una mort lenta però indolora.

Després de posar fi a la vida del fill –en definitiva, assassinar-lo–, el matrimoni va dirigir-se cap a la vora del Fluvià i es van posar a l'esquena una motxilla carregada de rocs, perquè els fes de llast i es van llançar al riu. A la tarda, uns amics de la família que havien quedat per anar a fer el sopar de Nadal al mas Cadavall es van trobar el cadàver del noi i les notes del matrimoni i van alertar els Mossos.

La mateixa nit de Nadal es va iniciar la recerca del matrimoni Van Arkel, però no va ser fins a l'endemà a la tarda que els submarinistes dels Mossos van trobar els cossos de la parella a uns quatre metres de profunditat i entrellaçats de les mans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.