Successos

CRIMS A LA CATALUNYA NORD

Continuen sense identificar els cossos trobats al Rosselló

La Gendarmeria de Perpinyà difon les imatges reconstruïdes de les dues víctimes i posa un telèfon a disposició de qui les reconegui i en pugui facilitar informació

Les investigacions sobre els dos cadàvers que van ser trobats el 25 de novembre passat a les localitats de Millars i Cornellà de la Ribera, al Rosselló, encara no han fructificat. La Gendarmeria de Perpinyà va difondre dilluns les imatges reconstruïdes de les cares de les dues víctimes, que encara no s'han pogut identificar.

Amb la difusió de les imatges, la gendarmeria pretén que qui reconegui les cares de les víctimes i en pugui donar informació es posi en contacte amb la Gendarmeria de Montpeller, al telèfon (33) 04 68 66 44 33. El que sí s'ha pogut determinar a través de l'ADN, és que les víctimes del doble homicidi són pare i fill.

El fill era un home de tipus caucàsic, d'entre 30 i 40 anys, corpulent, d'entre 1,80 i 1,85 metres d'alçada, cabells curts i de color ros. El seu cos, trobat a tres quilòmetres de distància del del seu pare, era a Cornellà de la Ribera.

El pare, també de tipus caucàsic, d'entre 50 i 60 anys i d'1,70 metres, tenia el cabell gris i vestia un jersei polar amb la inscripció Champion USA, camisa polar i pantaló gris. Va ser trobat en una zona pertanyent al poble de Millars.

Els fets

Els cossos van ser trobats per un caçador i un propietari forestal, a les deu del matí. Estaven cremats, embolicats en bosses de plàstic i protegits per catifes d'estil oriental envoltades amb cinta adhesiva.

Els cadàvers estaven a uns tres quilòmetres de distància, però tots dos, abandonats a les voreres de la carretera, a la zona del Coll de la Batalla. A prop dels cossos es van trobar casquets de bala. Un dels homes presentava dos impactes de bala –un dels quals, al cap– i l'altre, un. El crim s'hauria produït entre tres i set dies abans de la troballa dels cadàvers. La policia continua investigant el cas mentre s'esperen els resultats de les anàlisis de la cinquantena d'empremtes localitzades a les catifes i la roba. El cas ha estat comunicat a la Interpol i l'Europol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.