Successos

Montsià

els estralls de la ventada

Comencen a retirar el sostre danyat del Carrefour

Les destrosses causades pel vent són més greus del que es pensava

S'haurà de substituir tot el sostre de la marquesina i s'estudia canviar-ne els materials

Dues grues de grans dimensions treballaven ahir al nou centre comercial Futuro Ciudad Amposta retirant les planxes metàl·liques que el vent va mig arrancar del sostre de la marquesina que uneix les galeries comercials amb l'entrada principal del nou hipermercat Carrefour, encara pendent d'inaugurar i d'obrir-se al públic. Aquests primers treballs han posat de manifest que si bé l'estructura de la pèrgola no ha tingut danys, el sostre s'haurà de substituir totalment perquè també han quedat malmeses les planxes de sota. “Hi ha més mal del que ens pensàvem”, assenyalava la gerent del centre, Núria Pla, tot precisant que els comerciants de les noves galeries –hi ha una trentena d'establiments– s'havien de reunir ahir per estudiar quina solució adopten per evitar que futures ventades els deixen amb el mateix problema. “Potser s'haurien de canviar els materials”, apuntava Pla. De moment, encara no tenen una xifra econòmica que concrete els danys, però sí la garantia que el constructor se'n farà càrrec.

Els treballs per retirar el sostre danyat van cridar l'atenció dels vianants que passaven per la zona. Amb les grues es retiraven les planxes metàl·liques, que després es dipositaven al terrat de les galeries comercials. Allí se serraven amb una radial per reduir-ne la mida i després es dipositaven en un camió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.