Successos

El detenen per nou robatoris a la Cerdanya

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous un ciutadà de nacionalitat francesa com a presumpte responsable de nou robatoris ocorreguts en bars i establiments dels municipis de Puigcerdà i Llívia (Cerdanya), entre l'octubre del 2010 i el febrer d'aquest any. En concret, set dels robatoris van ser efectuats en bars –en algun dels quals diversos cops– i els altres dos, en una perruqueria i un taller. Els Mossos van obrir una investigació arran dels fets, que van fer sospitar el cos que l'autor o autors podrien ser de la zona. En el marc d'aquesta operació, la policia va detenir el presumpte autor dels robatoris, un jove de 18 anys i de nom Mathieu, veí de Naüja (Alta Cerdanya), amb antecedents per fets semblants. Els Mossos mantenen la investigació oberta i no descarten fer més detencions relacionades amb aquests casos.

Robatoris a Begur

Una altra detenció per robatoris va tenir lloc a Begur, el dia 18 d'aquest mes, on els Mossos van detenir un home a qui imputen quatre robatoris. El lladre, que ja havia estat detingut per altres robatoris a Calella de Palafrugell, se'l considera autor de quatre robatoris a cases d'urbanitzacions de Begur, d'on normalment s'enduia televisors, petits electrodomèstics i parament de la llar. El detingut, de nom Mustapha, de 47 anys i amb antecedents policials, és veí de Palafrugell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.