Una dona mor atropellada per un tren a Llinars quan travessava les vies

Una dona jove ha mort aquest matí atropellada per un tren molt a prop de l'estació de Llinars del Vallès quan intentava, pel que sembla, creuar les vies del ferrocarril, segons que han informat els Mossos d'Esquadra.

Fonts d'aquest cos han explicat que el succés ha tingut lloc poc abans de les 09.00 hores i tot apunta que la dona ha estat atropellada pel tren de manera accidental, tot i que la investigació encara està oberta.

L'atropellament ha obligat a tallar la circulació fèrria entreles estacions de Llinars i Cardedeu de la línia 2 de Rodalies des de les 08.55 hores a les 11.15 hores, quan ha pogut restablir-se el servei.

Renfe ha informat que el servei funciona ja amb normalitat i que, per tant, ja no és necessari el transport alternatiu de viatgers en dotze autobusos que ha funcionat durant la interrupció de la línia entre Granollers i Sant Celoni.

La companyia ferroviària ha explicat que els usuaris d'aquesta línia han rebut informació sobre els canvis en els serveis a través de megafonia i de personal d'atenció al client.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.