Detenen un camioner a Camarles acusat de manipular el tacògraf del vehicle i d'intentar fugir dels Mossos

Una dotació dels Mossos d'Esquadra que dilluns al matí estava duent a terme un patrullatge de vigilància va observar, a l'altura del punt quilomètric 1.091,5 de la carretera N-340, al seu pas per Camarles, un camió tipus tràiler que efectuava un canvi de direcció en un lloc prohibit, per poder entrar després al pàrquing d'una fàbrica propera. Segons van informar ahir fonts pròximes al cas, davant d'aquesta infracció, els agents es van apropar al camió per tal d'identificar i sancionar el seu conductor. L'home va reconèixer els fets però no acceptava la sanció, i es va començar a posar agressiu amb els efectius.

D'altra banda, mentre un dels agents omplia la butlleta de la denúncia, l'altre va realitzar la inspecció de transports. Durant aquest procediment, el conductor, en ser requerit perquè ensenyés el disc tacògraf, va agafar-lo i, presumptament, el va intentar amagar i trencar. A més, per acabar-ho d'adobar, quan li van tornar a demanar el disc, l'acusat va marxar corrent, i va acabar tirant el disc dins d'una màquina de la fàbrica on es volia amagar. Després d'una petita persecució, però, els agents finalment el van poder interceptar, i també van recuperar el disc que havia llençat. En aquest, van poder observar que l'home havia estat circulant en el període establert per a descans, de manera que es va descobrir que havia manipulat les dades del tacògraf. Per aquests fets, el camioner va quedar detingut com a suposat autor d'un delicte de falsedat documental, i per desobediència i resistència a l'autoritat. Posteriorment, diversos membres de l'oficina tècnica de l'àrea regional de Trànsit de les Terres de l'Ebre es van traslladar fins al lloc dels fets per acabar la inspecció del vehicle, i van detectar que quan el camió estava en circulació no marcava cap tipus de conducció, ni quilometratge, ni tampoc la velocitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.