Successos

TRÀNSIT

Talls a l'AP-7 per incidents a Borrassà i Sarrià de Ter

A Borrassà van xocar dos camions i la càrrega d'hortalisses d'un es va escampar per l'autopista, i a Sarrià l'avaria d'un tràiler va fer tallar un carril

L'AP-7 va viure ahir dues incidències viàries que no van provocar ferits. El primer sinistre va tenir lloc al terme municipal de Borrassà, en xocar dos camions. La càrrega d'un dels vehicles, que transportava hortalisses, es va escampar a l'autopista, motiu pel qual es va haver de tallar la via en dos dels tres carrils. L'accident, que va tenir lloc al quilòmetre 33 de la carretera, va afectar la circulació, amb retencions importants. El xoc es va produir cap a tres quarts de vuit del matí, i no va ser fins a les dotze que la circulació va quedar totalment normalitzada.

En el cas de Sarrià de Ter, un tràiler va tenir una avaria a l'autopista. Això va obligar a tallar un dels carrils de la carretera, la qual cosa va provocar uns cinc quilòmetres de circulació lenta. Aquest incident va tenir lloc cap a dos quarts d'una del migdia, i el carril va estar tallat al trànsit durant una hora. Amb tot, no va ser fins cap a dos quarts de tres de la tarda que el trànsit va quedar normalitzat del tot. Tant en un cas com en l'altra, el Servei Català de Trànsit no va fer desviaments per altres vies, ja que el tall no va ser de tots els carrils.

Circula en sentit contrari a la C-16

Els Mossos d'Esquadra van detenir un home de 42 anys i d'origen romanès que havia conduït nou quilòmetres en sentit contrari per l'autopista C-16, al terme de Manresa (Bages). Els fets van tenir lloc el dia 16, i els Mossos van ser alertats del fet de seguida. Els agents van detenir el conductor, veí de Guissona (Segarra), que els va argumentar que en arribar al peatge es va adonar que no duia diners i que per això va decidir “girar cua”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.