Successos

policial

Ingressa a presó l'assaltant de la farmàcia Peya del Pla de Salt

Un dels dos detinguts fa uns dies per haver assaltat una farmàcia d'Aiguaviva, ha ingressat a presó perquè se li imputen també un altre assalt a la farmàcia Peya del Pla de Salt, el passat 18 d'abril, i dos robatoris més en supermercats de Vilobí d'Onyar i Sils, els dies 16 i 23 del mateix mes respectivament. Es tractà d'un home de 37 anys, veí de Santa Coloma de Farners. El jutge va deixar en llibertat amb càrrecs l'altre detingut, també de Santa Coloma de Farners.

L'assaltant de la farmàcia Peya va utilitzar unes estisores per amenaçar les dependentes per tal que li donessin la recaptació. En el cas de l'assalt a la farmàcia d'Aiguaviva, dimarts passat al matí, dos agents dels Mossos fora de servei van ser testimonis dels fets i van poder socórrer la víctima, alertant a més agents. Van muntar un dispositiu per atrapar el vehicle amb què anaven els assaltants, que van ser enxampats a Salt i els van detenir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.