Successos

Catorze detinguts en un operatiu policial contra el robatori de coure

L'operatiu a les deixalleries del sector del metall al Maresme també ha permès imputar vuit persones més

El dispositiu s'emmarca dins del pla de lluita contra els robatoris de metalls

Els Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb la Policia Local dels municipis de Tordera, Malgrat de Mar i Pineda de Mar i el Cos Nacional de Policia, han detingut catorze persones i n'han imputat vuit més en un operatiu conjunt a les deixalleries del sector del metall situades en diversos municipis del Maresme. L'operatiu es va dur a terme el passat nou de maig amb controls de pas simultanis als polígons de Tordera, Malgrat de Mar i Pineda de Mar on hi ha les deixalleries per poder enxampar els lladres que es volien endur el metall, sobretot coure, i que va permetre fer les detencions.

Aquest dispositiu s'emmarca dins del Pla Operatiu Específic de lluita contra el problema delinqüencial associat als robatoris de metalls, especialment el coure.

L'operatiu es va dur a terme en una única jornada i va consistir principalment en la identificació dels conductors i ocupants de tots aquells vehicles i furgonetes que s'adreçaven a les deixalleries que es dediquen al sector del metall. L'operatiu va permetre detenir catorze persones i també se'n van imputar vuit més a Tordera, Pineda de Mar i Malgrat de Mar. Els detinguts estan acusats pels delictes d'apropiació indeguda, estrangeria i furt i els imputats se'ls acusa de falta d'apropiació indeguda.

Els detinguts per estrangeria -un total de deu- han estat traspassats al Cos Nacional de Policia per a les gestions oportunes de la seva competència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.