Successos

trànsit

Dos nois que anaven amb moto moren en un xoc amb un cotxe a Cornellà

A la població s'han suspès tots els actes electorals per la mort de tots dos joves, Sergi Coll i Manuel Gutiérrez, molt implicats en la vida social al municipi

Dos joves de Cornellà del Terri, Manuel Gutiérrez Belmonte, de 18 anys, i Sergi Coll, Teti, de 17 anys, jugador juvenil del Girona FC resident al nucli de Borgonyà, va morir ahir a la tarda quan la motocicleta en què viatjaven va topar amb un cotxe a la carretera C-150, prop de la fàbrica de Xocolates Torras, al trencant de Borgonyà, al terme de Cornellà. L'accident va tenir lloc al punt quilomètric 15 de la carretera pels volts de les 16.25 hores, quan els dos motoristes, a resultes de la topada del cotxe, van anar a parar contra la paret de la casa que hi ha a la cantonada del trencant. A resultes de l'impacte, el conductor de la motocicleta, Manuel Gutiérrez, va morir al mateix lloc del sinistre. El seu acompanyant, Sergi Coll, que anava al seient del darrera de la moto, va ser traslladat fins a l'hospital Josep Trueta de Girona, on els metges el van atendre a la sala d'operacions, però no van poder salvar-li la vida.

Actes suspesos

Tots dos joves eren dos activistes clau en la societat de Cornellà i aquest any, com a membres de la comissió de festa, havien assumit la responsabilitat d'organitzar la festa major. Només de saber-se la notícia de l'accident, totes les candidatures que es presenten a Cornellà van decidir de suspendre tots els actes electorals que hi havia previstos per ahir i també per avui. Sergi Coll, Teti, formava part de la plantilla de l'equip juvenil A del Girona FC, on va començar en la categoria d'aleví. Aquesta temporada havia entrenat algun cop amb el primer equip del Girona.

L'accident va obligar a fer pas alternatiu a la carretera fins a les 17.30 h, quan es va normalitzar.

LA XIFRA

60
minuts
va estar tallat un carril de la carretera i es va haver de donar pas alternatiu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.