Successos

Dol per la mort del cantaire de les Planes

L'Ajuntament de les Planes va decretar ahir, en un ple extraordinari, dos dies de dol oficial per la mort dissabte en accident del seu veí Jaume Boix, cantaire de la coral Retorn Planenc i una de les persones que ha ajudat a conservar la sardana al municipi. S'han cancel·lat les activitats a la llar del jubilats, en concret una excursió i el ball, i fins avui a mitjanit la bandera onejarà a mitja asta.

L'alcalde, Eduard Llorà, que abans d'aixecar la sessió va demanar un minut de silenci a tot el consistori, va explicar que ha contactat amb el departament d'Interior de la Generalitat perquè faci un estudi per incrementar la seguretat en el tram de la C-63 al pas pel municipi. L'alcalde demana que es presentin propostes i que s'apliquin. Aquestes propostes inclouen reduir la velocitat a la zona urbana, col·locant senyals en forma de semàfor o de radar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.