L'amo d'una empresa d'autocars s'inventa un robatori perquè no podia fer un servei

L'home va reconèixer que havia mentit i els Mossos l'han denunciat per haver simulat el delicte

Un dels xòfers de l'empresa d'autocars no podia cobrir un servei que el propietari ja tenia contractat, la qual cosa suposava que l'empresa hauria de pagar una indemnització als clients. Per evitar haver de pagar la indemnització, l'amo de l'empresa es va inventar un robatori. Va anar fins a la comissaria dels Mossos i va denunciar que el 24 de maig dos ciutadans de l'est d'Europa l'havien fet entrar a l'autocar amenaçant-lo amb un ganivet, que l'havien obligat a conduir fins a un descampat del costat de l'àrea de servei de Bellaterra, a la B-20, i que un cop allà l'havien obligat a prendre algun tipus de droga, amb la qual havia quedat completament adormit. Segons la denúncia que va presentar, quan es va despertar, es va adonar que li havien robat el mòbil i una bossa de mà amb diners. En sortir de la comissaria, l'home, de 35 anys i veí de l'Hospitalet de Llobregat, va pensar-se que ja tenia solucionat el problema. Però els fets no van succeir com havia planejat. Els Mossos van començar la investigació del robatori i hi havia detalls que no lligaven. Els investigadors van comprovar que es tractava d'una denúncia falsa i van posar al corrent de les investigacions el propietari de l'empresa, que finalment va admetre que s'ho havia inventat tot.

Els Mossos van recordar ahir que presentar una denúncia falsa es considera un delicte i que, segons el Codi Penal, els falsos denunciants poder ser castigats amb una multa de sis a dotze mesos. Recentment, els Mossos van descobrir que l'encarregat dels cinemes Oscar de Platja d'Aro, que va denunciar al febrer que un home i una dona armats li havien robat uns 25.000 euros de la recaptació, s'havia intentat el robatori. Una altra investigació sobre una denúncia d'un veí de Sant Celoni que va alertar que l'havien segrestat i dut a Tordera també va concloure que l'home s'ho havia inventat perquè volia amagar que havia anat amb prostitutes



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.