Successos

judicial

La família del masover mort a Vilobí es presenta com a acusació

Els familiars de Josep Sais Salichs exerciran l'acusació particular en les diligències que segueix el jutjat número 2 de Santa Coloma de Farners per la mort del masover de ca l'Artau, assassinat a cops de clau. El jutjat número 2 ha assumit la instrucció del cas, en substitució del jutjat número 3, després que la investigació ha determinat que el crim es va perpetrar la nit del dia 6, abans de la mitjanit, i per tant abans que es fes el canvi de torn del jutjat.

Demana la llibertat

Óscar Álvarez, advocat de Sayon Kourouma, el jove empresonat per l'homicidi, ha presentat recurs a l'Audiència de Girona demanant la llibertat per al sospitós, en considerar que no hi ha proves sòlides que acreditin l'autoria del crim. Álvarez considera que els Mossos només han aportat testimonis de referència que van veure la víctima o el sospitós abans del crim però que no van presenciar l'agressió. Álvarez també al·lega que tot i no tenir papers Kourouma sempre ha lluitat per regularitzar la seva situació al país i ha manifestat la seva voluntat de quedar-se. Kourouma, originari de Guinea, va arribar amb bot el 2010 i va estar tancat al centre de reclusió d'estrangers d'Algesires durant 40 dies sense que fos deportat. Va anar a Madrid i després va arribar a Girona, on va ser atès per la Creu Roja, que el va apuntar a fer classes de català per integrar-se.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.