Successos

policial

Comissats a l'aeroport 431.000 euros en nou mesos

La Guàrdia Civil ha decomissat a l'aeroport de Girona, entre el gener i el setembre d'aquest any, 431.000 euros que portaven persones que van cometre una infracció de la llei de control de canvis, fet que suposa més del doble que el mateix període del 2010.

Les xifres han augmentat notablement i del gener al setembre han descobert una dotzena de persones que pretenien sortir d'Espanya amb més dels deu mil euros amb què es pot viatjar sense declarar.

El tinent José Antonio Carmona ha explicat el procediment que segueixen en aquests casos: “Els diners es decomissen, es fa una acta d'intervenció i es diposita en un banc a disposició del Servei Executiu de Prevenció de Blanqueig de Capitals, i es deixen 1.000 euros a la persona perquè segueixi el seu viatge.” La majoria dels infractors eren de països de l'est, marroquins o espanyols, i a alguns se'ls va trobar quantitats que superaven els cent setanta-dos mil euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.