Successos

Els bombers rescaten els tres muntanyencs atrapats al Puig Campana

Els han trobat en bon estat i han pogut baixar pel seu propi peu

Els bombers del Consorci Provincial d'Alacant han rescatat aquesta matinada els tres muntanyencs que es trobaven atrapats des d'ahir al Puig Campana, a l'altura de l'Agulla Encantada, en el terme municipal de Finestrat.

Als excursionistes se'ls van bloquejar les cordes, fet que va provocar que no pogueren continuar el descens del Puig Campana, segons ha informat el consorci de bombers.

El rescat, iniciat ahir a la vesprada, s'ha produït a les 00.00 hores d'aquest dimecres, quan els bombers han aconseguir arribar fins on estaven els muntanyencs. Aquests es trobaven en bon estat i han pogut baixar pel seu propi peu.

Els muntanyencs, que estaven realitzant un descens per la cara oest del Puig Campana, van cridar a emergències cap a les 16.45 hores, després que les cordes es bloquejaren i no pogueren continuar.

Fins al lloc dels fets es va desplaçar un helicòpter, dos mitjans terrestres del Grup Rescat de Dénia i dos més de Benidorm, amb efectius d'aquests parcs i també del de Sant Vicent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.